aan het eind van de middag komen we aan bij onze campground op het Laura S. Walker State Park. Een mooi park waar enkele campers ons direct bij hun feest willen betrekken. Toch maar niet op ingegaan. Het park ligt aan het fraaie Laura S. Walke Lake en zien er – zeker met zonsondergang – prachtig uit.

Laura S Walker State PArk

De volgende ochtend is het prachtig weer en onder het geraas van een enkele boot beginnen we aan onze wandeltocht door het park. Helaas raken we daarbij een beetje van de route en komen via een eindeloze zandweg in niemandsland en moeten dezelfde weg terug. Maar het is een fraaie route door het bos, dus geen probleem, totdat ……..

Okefonokee

Totdat een stevige buldog zijn huis bewaakt, niet aan de lijn is en op het pad staat. Uiteindelijk met een grote boog en gewapend met stokken komen we er omheen en lopen terug todat we het juiste pad naar de boardwalk over het meer gevonden hebben. Een leuke route verder met mooie plekjes.

Lake Laura S Walker

Terug op de campground worden we nog steeds een beetje gek van de botenherrie, maar tegen 5 uur keert de rust terug en gaan we genieten van een heerlijke BBQ  met een verfrissend biertje.

Hier, op onze laatste avond in Georgia, genoten van de rust en de ondergaande zon.