De route voor vandaag. Vanmorgen eerst nog even Vancouver in voor het ontbijt. Bij Jamscafe is het een rij van 20 mensen die buiten wachten totdat er een plaatsje vrij komt. Dat slaan we dus maar over. Dan maar een ander ontbijt  café nabij China town, Acme Café. Niet slecht, maar qua eten en ambiance in schaduw van Jam.

Na het ontbijt terug naar hotel en om half 12 naar verhuurbedrijf om de camper op te halen bij Cruise Canada, Vantage Way 7731, Delta, BC.

C30 camper bij verhuurderOndanks dat we drie kwartier te vroeg waren werden we vlot geholpen en al snel hadden we alles rond. Direct maar even de camper ingeruimd.

Om 2 uur zijn we klaar en gaan we snel de grens over bij Peace Arch . Alhoewel snel ook weer niet zo snel is, eerst met de camper in de rij, dan na controle naar binnen voor vingerafdrukken, foto, etc.  Na een half uurtje dan door naar ons shoppingadres in Bellingham.

Grensovergang Canada – USA bij Peace Arch

Over de grens gaan we De eerste dag is er altijd een massa aan boodschappen te doen. Dit zal wel weer een paar uurtjes kosten.

De Walmart in Bellingham

Na de boodschappen nog ruim een half uur via Hwy 20 richting North Cascade National Park. Na 35 km zijn we dan bij Rasar State Park, ons campground voor de komende 2 nachten.

Rasar State Park

Het park is redelijk vol, maar toch is het nog rustig. We horen de regen ritmisch tikken op de camper als we toch maar weer bijtijds naar bed gaan.